Vilken jävla natt!

Trodde aldrig drömmarna skulle ta slut..
Och såklart var det bara massa massa dåliga drömmar och jag vet inte hur många gånger jag har vaknat upp inatt och inte velat somna om.
Först drömde jag att jag blev våldtagen, så hemskt var det.
Sen skulle jag gå igenom allt med en polis, och det tog så lång tid och vi gjorde allt vi kunde för att göra det diskret så inte våldtäktsmannen skulle förstå det.
Men det hade han tydligen redan fattat, så när jag fick morgondagens tidning och bläddrade igenom den så hittade jag en dödsannons med mitt namn på.
Fyfan va hemskt det var, kommer ihåg att jag blev helt stel och vaknade till och bara mådde skit.

Riktigt riktigt obehagligt.
Men sen kom jag inte tillbaks till den drömmen något mer iaf, hade väl vid det laget redan vaknat 3 gånger och kommit tillbaks till samma dröm. Så jävla töligt när det är så =/
Och som om inte det var nog så drömde jag istället att Daniel lämnade mig, och han hade tydligen träffat någon annan och inte sagt ett smack om det. Och ja, jag var självklart förtvivlad och han tog med sig allt hemifrån mitt rum hemma hos mamma och pappa (man förflyttas ju så roligt i drömmar, ena stunden är man hemma, andra stunden någon annanstans..)
Så jag vart kvarlämnad helt förstörd i ett tomt rum.

Jätte kul att börja dagen såhär, för jag blir alltid så rädd att det ska vara ett tecken på att han SKA lämna mig för någon annan. Men än under alla dessa år som jag har drömt det så har det ju inte hänt ♥ så det kanske bara är ett bevis på att jag älskar honom så? =) Vi får hoppas på det! hihi

Nej fyfan för drömmar ibland, och jag har ju en förmåga att verkligen drömma MYCKET när jag väl drömmer.
Konstigt ena dagen, och väldigt verklighetstroget ibland.
Nej usch, tur att jag ändå känner mig pigg och alert idag och att det bara var drömmar!

Nu ska jag äta frukost och kolla på Sveriges fulaste hem! =)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0