Dagar och veckor bara går

Tiden går så fort ibland att man inte ens hinner med, underbart på ett sätt men samtidigt lite småjobbigt eftersom det känns som att man inte alltid hinner med allt man skulle vilja.

Snart kommer Daniel hem också, men bara för 1 dag tyvärr =(
Han skulle visst iväg och jobba någonstans till veckan, så buhu för mig IGEN.

Tur att jag har mycket jobb den här veckan så tiden går fort, men det känns tyvärr som om jag håller på att dra på mig en förkylning. Har mått halvkasst i några dagar nu och bättre verkar det ju inte bli.

Ska försöka fixa iordning så det känns lite höstmysigt på balkongen, jag har fått ett sug efter och ha en mer slapparbalkong och skulle helst vilja bli väck med det stora bordet och stolarna. Men då får väl antagligen Daniel spel på mig.. så jag får försöka slappa till det på något annat sätt!
=)

Det får nog bli dagens projekt!Kommentarer
Tove

Haha, du är för roli´du, han verkar få spel på dig ofta, men tur att du tar dej i kragen! Du fixar säkert till balkongen höstigt och mysigt ska du se, tror du inte att en massa gosiga gardiner skulle mysa till det? Eller du kanske inte vill ha det.. :)Tråkigt att du är förkyld, hoppas att du tar hand om dig nu så det inte blir värre!! Vila mycket och lyssna på kroppen, det är mitt råd till alla utom mej själv, haha! Nu ska jag fixa mat! KRAM KRAM GOSE DU!

2010-08-19 @ 15:10:59
Sara

Tack snälla :)

2010-08-20 @ 10:12:12
URL: http://zarat.blogg.se/
Tina

Tove:

Haha ja han får nog spel på mig för både det ena och det andra med jämna mellanrum =)

Jag får ju mina idéer, ska köpa lite myspys saker dit ut och sen får jag nog vara nöjd!Puss på dig sötis, och VIIILA!

2010-08-27 @ 08:03:03
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0