En underbar känsla

Visst är det en underbar känsla när kärleken bara växer sig starkare och starkare med åren..

Snart har Daniel och jag varit tillsammans i ÅTTA ÅR ♥
Det känns en aningen småsjukt och säga åtta år när folk frågar hur länge man har varit tillsammans.
Med tanke på att vi bara är 22 och 23 (snart 23 och 24).
Vi har ju praktiskt taget varit ihop sen vi var små tonåringar =)

Och för varje år så känns det verkligen hur stark kärleken är, och man känner verkligen att det är VI två.
Under åtta år hinner man ju gå igenom en del, och många säger ju att klarar man sig genom sjuårskrisen så brukar det minsann hålla. Och det gjorde vi utan några som helst problem ♥

Det är svårt att förstå hur mycket man kan tycka om en annan person, och ibland känns det som det inte finns några gränser alls för hur mycket man kan älska någon.
 Jag är så otroligt glad att jag har hittat en underbar karl, som jag är lika glad i idag som när vi träffades. Visst har man dåliga stunder också, men livet är ju en berg och dalbana och vad vore ett förhållande utan lite upp och ner gångar?

Det är ju tack vare dom som man lär sig att uppskatta det man har!

Nu har ni väl tröttnat på mitt kärlekstrams, men jag bara känner ett härligt pirr i magen och det är tack vare dig.
Och det är en underbar känsla, älskar dig sweetie..Kommentarer
Inspirera Mera

Vilken underbar kärleksförklaring!

Kram Sandra

2010-02-22 @ 12:05:08
URL: http://inspireramera.se
Anonym

Kärlek kan man nog prata om i all evighet. Minns själv att ni träffades i unga dar då en annan var liten och hade "koll" på alla äldre tonåringar, haha! Måste också tillägga att jag gillar alla fina bilder du lyckas plocka fram, så man får inspiration till det egna hemmet :)

/ Emilia från Dfs

2010-02-23 @ 18:53:29
Tina

Sandra:

Tack!=) kram kramEmilia:

Haha ja gud när man var mindre hade man verkligen koll på allt, nu känns det som man inte hänger med alls lika bra trots att man bor i lilla Degerfors =) Kul att du gillar bilderna, jag älskar själv att leta inspiration så varför inte dela med sig =)

Kram

2010-02-24 @ 08:15:32
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/
Emilia

Haha nej man hänger verkligen inte alls med längre, men det blir väl så också, man tappar intresset för att hålla koll på alla, haha. Gillar verkligen byrån i eran hall, den vita smala. Är lite inne på att skaffa en sån själv, så du sprider allt lite inspiration som andra kan ha nytta av :)Förstår bara inte hur du lyckas hitta alla bra hemsidor, fast de är bra för en annan, då kan man bara kika in på din blogg och kolla efter hemsidor som du rekommenderar haha :) Kanske borde överväga att byta jobb till att jobba i en inredningsbutik? ;)

2010-02-25 @ 14:54:51
Tina

Emilia:

Haha jo man gör väl det!

Ja jag fastnade ordentligt för den jag med, hade jag haft en lång hall hade jag nog haft två =)! Den tar ju ingen plats direkt och rymmer ju en jädra massa skor, och ändå lyckas jag ha fullt på skohyllan i hallen och i klädkammaren..

Man kanske helt enkelt får sluta köpa nya skor, hahaJätte roligt att du får lite inspiration =) Jadu.. hur jag hittar alla hemsidor det vet jag nog inte själv heller, googlar lite kollar in andra bloggar m.m

Man hamnar ju på en massa bra ställen om man bara letar lite =) Det är ju väldigt lätt att man fastnar framför datorn i några timmar också.. hahaJo jag har övervägt den tanken ett antal gånger, och nångång i framtiden ska jag allt jobba med inredning =)

Kram

2010-02-26 @ 09:24:13
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/
Emilia

Sluta köpa skor?! Vilken vettig köna skulle sluta köpa skor? Nej skor får man aldrig för mycket av Tina haha! Men som du säger, den är rymlig men tar inte mycket plats, precis som de ska vara :)Ganska smidigt för en annan att bara kolla in din blogg ;D Men inredning är verkligen nått man inte får nog av, du får helt enkelt börja jobba privat för gamlingarna så kan du ordna det lite trevligt för dem på hemmena :) Såg att du hade varit på bröllopsmässan här i örebro, skulle också ha gått och såg att jag verkligen missade något, de fanns ju massa fina grejer! :)Måste bara tillägga att ditt inlägg om svettisgubben på duschen var rolig, usch va jag skratta och nämligen själv hamnat i såna situationer och hållerm ed dig helt, känner dem inte att dem luktar? haha

Kram

2010-03-01 @ 14:29:13
Tina

Emilia:

Oj här hade jag visst missat och svara såg jag!

Haha nej det där med och sluta köpa skor gick ju sisådär =) köpte ett par senast i förrgår.. haha

Så snart får vi nog flytta till något större ;)Ja bröllopsmässan var jätte rolig, hade aldrig varit på något sånt förut =) så det var intressant och massvis med inspiration som sagt!Ha det bra =) Kram kram

2010-03-17 @ 13:28:12
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0