Längdskidåkning i Råbäck

Imorse kom min söta älskling in och hämtade mig på jobbet, sen åkte vi hem och åt frukost tillsammans innan det var dags för mig att testa dom nya skidorna =) Jag var jätte spänd och ivrig på att få testa, och jag hade nog inte riktigt lyssnat på Daniel och hans prat om att vi kanske borde åka till Degernäs och åka istället eftersom det är en del backar i Råbäck. Nej det stängde jag av, och tänkte att kan han och Robin åka där så kan jag med..
Haha för det första höll jag på att frysa fingrarna av mig innan vi ens hade kommit igång typ, har man lätt för att bli kall så har man, sen var det jobbigt som in i helvete när man inte har åkt sen man var liten. Men jag ville inte ge upp, så upp och ner för backarna, jag kan ju inte påstå att det gick fort.. men jag ramlade åtminstone inte hela tiden. BARA 2 gånger nämligen, första gången lite smått. Sen var det i mördarbacken som jag ramlade, trodde inte det skulle vara såå svårt att komma ner, men jävlar vad jag drog mig. Helt plötsligt försvann spåren och det var helt blankt och snoorhalt, jag drar mig i världens fart och dunkar i hela vänster sida.. haha jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men efter lite ojande tog jag  mig upp och gick nerför den backen och åkte sen igen.

Haha jävlar vad jag var trött på skidorna då, muttrade som fan och hade mig.
Som tur var skulle Daniel ut och åka med sina syskon sen, då vart jag sugen jag med, så efter att dom hade åkt så tog Daniel ett varv med mig med =) och då gick det minsann mycket bättre och jag körde på bättre.. hihi
Och sen använde jag mig av röven istället för och bryta sönder kroppen i mördarbacken som vi säger tills vi har lärt oss =) haha
Men kul var det, och supermysigt! Kändes som att alla träd runtomkring var som väggar nästan, och att man åkte inne. Ja helt underbart =)

Men nu sitter jag här och känner att träningsvärken börjar komma, eller jag är iaf trött i benen, och för att inte tala om armarna.. Herregud vad otränad jag är!
Snacka om att jag är impad av mina kusiner och den familjen som alltid har hållt på med skidor =)
Nu ska jag springa in och lägga mig brevid Daniel i soffan och glo på tv..

Ha en bra kväll ♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0