Inte ens 3 veckor kvar

Tills jag ska ha min sommarsemester?!!
Helt sjukt va fort tiden går, visserligen är jag ju ute tidigt iår med semester.. men ska man ha samtidigt som Daniel så får man väl passa på =) Hoppas bara att sommarvädret hinner komma hit tills dess, visst är det varmt ute men vart är solen?

Den här veckan är det inte mycket jobb heller, riktigt skönt! Men frågan är ju bara vad man ska hitta på dårå?
Jag tänkte iaf ta mig en promenad snart, och sen behöver jag nog dra ett varv med dammsugaren här hemma.. Men efter det då?
Jag har inga idéer alls? Men vill så gärna hitta på något, och varje gång man inte har något och göra så kliar det i spenderarfingrarna såklart! Vill ju fixa iordning det sista på balkongen, fixa nya stolar och dynor.. Men beslutsångest som man har så kan jag inte bestämma mig för om jag ska slösa eller spara.. haha

Förr hade jag inte ens tvekat på det, men nu "vuxen&tråkig" så tänker man långsiktigt.. och sparar hellre till något vettigare.. typ ett hus! =)

Och påtal om det så borde vi försöka pallra oss iväg till banken för och fixa lånelöfte om det dyker upp något av intresse, för rätt var det är så står vi väl där med ett fint hus som vi vill ha och så snor någon annan det bara för att vi inte hade alla papper klara. Det vore ju lite typiskt oss..
Nej bäst och sätta fart!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0