Pyton

Känns inge roligt och klaga på graviditeten (för det är ju det underbaraste man kan vara med om!♥) men just nu mår jag verkligen pyton och har gjort det sen igår. Fick åka hem ifrån jobbet igår för att jag var illamående och yr, plus att det kändes som att benen inte orkade bära mig. Hemskt!
Låg i sängen hela dagen och det ena benet bara värkte och det gick aldrig över helt, kändes väl bättre när man väl hade legat i samma ställning typ 40 minuter.. men hur lätt är det och ligga stilla skönt i en och samma ställning när man har en liten bebis i magen som rör sig som en liten virvelvind♥
Magen har varit stenhård typ och jätte ond, säkert fullproppad med elaka gaser som vägrar komma ut.. så igår var jag verkligen inte kaxig. Första gången jag grät pga att det är något jobbigt med graviditeten.
Samtidigt som jag kände mig urdum, för jag vill verkligen inget hellre än och vara gravid och ha bebis i magen!
Men igår vart det väl för mycket helt enkelt, efter en hel veckas jobb och utan ordentligt med sömn.

Och imorse när jag vaknade kändes det i princip likadant, inte så roligt.
Men jag försöker och tänka bort det och istället njuta av varje liten rörelse bebis gör♥ bebis har blivit ännu mer alert nu eller så är det väl att det känns tydligare för varje dag eftersom det blir mindre med plats.
Mysigt är det iaf, även om det vissa gånger gör ont.

Nu ska jag krypa tillbaks till sängen och vila min stackars kropp och hoppas på att illamåendet försvinner.
Längtar tills Daniel kommer hem..Kommentarer
malin

jo den där jädra förkylningen håller i sig. o mkt bättre är det inte än, men kan inte vara hemma o vara sjuk längre, så bara o bita ihop:)

Ja, jag kommer ihåg att jag hade träningsvärk o kunde knappt gå på benet i flera dagar efter ett sånt där krampanfall. Undrar varför det blir så när man är gravid o inte annars?

Låter inge bra att du inte mår bra:( hoppas det blir bättre snart, så du kan fortsätta att bara njuta:)

ha en bra dag!

2010-11-01 @ 13:30:03
URL: http://troddedu.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0