Det var inte dåligt

Nu blev jag förvånad minsann, hade fasat lite för och ställa mig på vågen efter helgens alla smaskigheter.. haha 
men det hade jag ju inte behövt göra =) för vikten verkar så stilla för tillfället, vikten stannade på 61,7 kg vilket innebär att jag har gått upp 6,2kg sedan i maj då vi fick reda på det. Inte mycket mer än för 2 veckor sedan med andra ord.
Och magen verkar ju växa på ordentligt ändå, för gud vilken bula det börjar bli =) världens mysmage♥
(Sålänge bebis växer, trivs och mår bra kvittar det såklart hur mycket man går upp, det får man ta tag i efteråt!)

Så bebis i magen verkar iaf suga åt sig ordentligt utav det jag stoppar i mig, eller så är förbränningen fortfarande igång rätt så bra =) Huvudsaken är väl att man försöker röra sig så mycket som möjligt samtidigt om man ska vräka som man gör ibland.. hihi

-

Vädret suger lite idag, hade tänkt och ta mig en morgonpromenad till coop och handla frukost men vet inte om jag har sån stor lust och ge mig ut i regnrusket. Så det får väl bli te och mackor istället =)
Sen tänkte jag faktiskt ta tag i ett av syprojekten, nämligen påslakanen och örngotten till bebis säng.
Så jag inte har tio tusen projekt hängandes över mig!Kommentarer
Emma

Synd att du inte gick till Coop, då hade vi nog mötts där ;)När bebis har kommit och du är redo att ta tag i gravidkilona, så ställer jag och Linn upp om du vill ha sällskap på promenaderna vet du :)

2010-10-19 @ 09:05:24
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Emma

Hehe ja precis ;) Men vi kanske kan göra det imorgon om du har tid? Eller nån annan dag den här veckan?Ja jag älskade att vara ute och gå med vagnen när Linn va nyfödd. Tyvärr var det ju ganska kallt förra vintern så vi fick hålla oss inne en del, hoppas att det inte blir riktigt lika kallt den här vintern!

2010-10-19 @ 09:23:33
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Emma

Ja jättemysigt med fika =) Speciellt om det är sånthär skitväder!Idag blir det nog bara lugnt. Har inte direkt nån lust att släpa ut Linn i det här vädret ;P Ikväll ska jag träna iaf. Vad gör du då?

2010-10-19 @ 11:57:08
URL: http://emmatervo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0