Hjärnan går på högvarv

Vilket resulterar i ännu en tidig morgon =)
Kan inte släppa tanken på den nya lägenheten, för det innebär ju att jag får inreda ett nytt hem IGEN!
Wiiie =) Älskar man och inreda så finns det ju inge roligare!

Och nu har vi ju hittat våran stil mer och mer, så jag hoppas bara jag kan få till det där borta. Det är inte lika tipptopp som i den här lägenheten, men iaf ny tapetserat sen snart ett år tillbaks. Och tacka gode gud för att dom hade valt en massa ljusa tapeter. Kökstapeten byter vi själva för den kändes inte riktigt som att den passar in med våran stil. Men det är fort gjort =)
Annars tror jag faktiskt att det kan bli riktigt riktigt bra! Kommer kännas ännu mer som att bo i ett radhus nu när vi får egen uteplats med en liiten gräsmatta.. gud så mysigt.
Och egen rabatt också.. hihi

Längtar ihjäl mig nu, efter en massa saker!
Inte världens bästa tajming med och dra igång en flytt kanske när man ska gå runt och vara höggravid, men bättre innan bebis kommer än efter =)
Och det positiva är ju att tiden kommer gå så mycket fortare, för vi kommer ha något och göra hela tiden fram tills det att det är dags och flytta. Och när vi har kommit in i nya lägenheten får man fixa med det sista och sen är det bara och vänta på att vårat lilla mirakel ska vara färdigbakad♥

ÅH! Det känns otroligt bra nu faktiskt!
=)

Försöker skriva upp alla idéer jag kommer på, så att det ska underlätta när vi väl flyttar så man vet på ett ungefär vart man vill ha alla sakerna. För jag kommer inte kunna eller orka gå runt och flytta runt på alla saker tusen gånger tills jag blir nöjd, som jag alltid har gjort innan.. haha
Så lika bra att möblera om på papper några ggr och se vad som kan tänkas funka =)
LÄNGTAR!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0