Hysteriska skrattattacker och lite mer kramp

Igår kväll när Daniel och jag skulle äta så fick jag några ordentliga skrattattacker minsann, och man kan ju verkligen inte sluta då heller.. man bara går och små fnissar och tillslut gapskrattar man åt allt och ingenting.
Vi satt och och åt och rätt var det var (när jag såklart precis hade tagit en jättestor klunk med mjölk) så satte det igång igen och jag kunde inte ens titta på Daniel.. haha Så där satt jag med all mjölk i munnen och försökte och inte skratta för då visste jag att jag skulle spotta ut allt över tallriken. Så det var bara till och springa till diskhon och spotta ut det.. stackars Daniel =)
Han bara satt och skrattade åt mig och tänkte väl att nu har hon väl gott och blivit knäpp också.. haha
Jag fick verkligen kämpa för och få i mig den sista maten och framför allt mjölken, för Daniel tyckte ju det var jätte roligt och se om han kunde få mig till och börja skratta sådär hysteriskt igen.
Så det var en riktig kamp vid matbordet igår =)

Konstigt hur det blir ibland, och efteråt var jag alldeles rödgråten bara för att jag hade skrattat så tårarna sprutade.. ujuj 

-

Och imorse vaknade jag till igen, med kramp!
Det kom när jag skulle byta ställning och antagligen sträckte ut mig, men Daniel var snabbt på benen igen och hjälpte till så det hann inte göra lika ont och gick över ganska snabbt.
Tur, för det är ju inte direkt det skönaste man kan vara med om =)
Annars har bebis och jag mest legat och myst♥ en liten stund innan jag klev upp nu, och snart blir det frukost. Sen blir det till och göra iordning allt som ska med till jobbet, börjar kl. 13:00 idag och slutar 14:00 imorgon.. är inte alltför pigg på det. Men efter helgen är det bara 10 jobbpass kvar, så jag får se det så!

Ha en mysig helg! =)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0