Trötter

Nu sitter man här på jobbet igen, tröttare än trötter själv. Såklart har man inte fått sova ordentligt, pga en envis brukare som hellre vill vara vaken om nätterna än och sova.. men sånt får man ta. Bara det att det inte är lika lätt och hålla sig pigg och alert nuförtiden när man har en liten bebis i magen ♥ det tar lite extra på krafterna.
Så jag längtar hem till sängen något otroligt!

Drömmer så sjukt konstiga drömmar också, har iofs alltid haft livliga och fantasifulla drömmar men nu sen jag blev gravid har det nog blivit snäppet värre =)
I drömmen inatt drog det iaf in till storm på mindre än 1 minut hemma hos mormor och morfar, och typ hela släkten var där och jag fick ta tag i saken och jaga ner alla i deras källare. Och det verkade som att det bara var jag som såg att det drog ihop till världens storm och att hela huset skakade, dom andra var lite nonchalanta och sa att det är snart över.. fram tills det att fönstrena började slås in av vindarna.
Då vart det minsann fart på dom sista som jag inte fått ner i källaren än.. haha
Sjukt va verkliga vissa drömmar kan kännas, när man vaknar ibland så vet man ju inte om det har hänt eller inte.
Undra vart man får allting ifrån egentligen?

-

Nu är det 28 dagar kvar tills jag går hem från jobbet för och vila och baka klart bebis i magen♥
32 dagar kvar tills vi får garanterat får komma in i nya lägenheten!
55 dagar kvar till årets mysigaste dag, JULAFTON
88 dagar (BARA, jag missade 100 dagars gränsen som jag tyckte var så långt bort) kvar tills bebis är beräknad att titta ut och säga hej till världen ♥ LÄÄNGTAR

Mycket roliga saker att räkna ner till minsann =)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0