Nytt matbord?

Jag vill som sagt ha ett nytt matbord och har tänkt på det under en längre tid.. men det är ju inte det lättaste direkt =) Jag vet iaf att jag vill ha ett vitt bord, med iläggsskiva. Så smidigt när man ska ha hem folk!

Men frågan är ju då bara, vilket bord man ska välja?
Vi har inte varit iväg och kollat på bord i verkligheten än, eftersom jag måste bearbeta min karl lite först.. haha
Han tycker vårat lilla bord duger gott och väl.. såklart!
Så vi får se om jag kan fjäska till mig ett bord som födelsedagspresent kanske =)

Här är iaf två stycken fina som jag har fastnat lite för, det ena ser jätte stabilt och rejält ut medans det andra känns lite mer gulligt. Frågan är bara hur stabilt det är?
Men det borde ju inte vara rangligt direkt =)

Den gulliga varianten för ca. 1.600kr


Och den lite mer stabila varianten för ca. 2.400kr

Mycket svårt.. Vilket tycker ni är finast?
Hursomhelst ska våra härliga stolar vara kvar så vi inte tappar all färg ifrån köket!=)Kommentarer
Emma

Jag gillar det sista, det som är lite stabilare :)

2010-09-18 @ 16:22:16
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Emma

Ja precis, du kanske faller för nåt av dom när du ser dom =) Jo teambuildingen gick helt okej faktiskt.Kan inte jag och Linn få komma och hälsa på dig nån dag? Det ser ju så jäkla fint ut på bilderna så jag skulle vilja se eran lägenhet på riktigt. Och umgås med dig såklart ;)

2010-09-19 @ 11:07:33
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Therese Prag

Jag tycker det första ser bra ut eftersom det inte är någon mittbalk under. Lättare o städa under ;) Men det andra är jäkligt snyggt. Puss

2010-09-19 @ 11:21:22
Tina

Emma:

Det lutar nog mot det första ändå, för det andra blir nog lite för brett. Inge kul och behöva trängas direkt =) Men som sagt ska dra mig in till Ikea nåndag under veckan, så får jag se om något lockar!Klart ni får =) tack va gullig du är, just nu är det en enda röra men förhoppningsvis får vi ordning på det i början av veckan. Sen är det fritt fram och komma och hälsa på! =) Kul att det vart lyckat igår!

2010-09-19 @ 12:39:41
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/
Tina

Tessan:

Ja jag tror jag gillar det första mer, ser lite mer gulligt ut =) men vill inte att det ska kännas för ostabilt. Får testa nåndag under veckan =) Blir en finfin födelsedagspresent till mig, plus att Daniel slipper få höra på en massa mer tjat.. haha

Pusspuss

2010-09-19 @ 12:41:28
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/
malin

jo nu är det ganska lugnt här hemma. man märker av vissa saker ibland, men man har inte rädslan kvar och man känner sig inte iakttagen o jagad längre i sitt egna hem. nu känner man mer en trygghet nästan. känns ju sjukt o beskriva saker som egentligen inte finns, men trygghet är verkligen det rätta ordet här. känns som om att man kan börja fokusera på annat nu, än bara på saker som händer runtomkring en hela tiden;)

kram

2010-09-19 @ 23:01:01
URL: http://troddedu.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0