20:e december - Vi lever

Här var det dött minsann, jag har inte haft tid för bloggen överhuvudtaget. Dagarna går i ett och det finns saker att göra precis hela tiden! Vi har fått nycklarna till huset, men det är inte vårt förrän om en vecka precis.
Så vi är där och tjuvkikar, planerar och drömmer oss bort =)
Det blir mycket och göra, och det kommer säkerligen ta mycket längre tid än vad man egentligen vill men vi har som sagt ett HUS, som vi har längtat♥
Och våran Frejabus har växt och blivit stor, hela 10 månader gammal och tog sina första två steg i söndags. Sen dess har det inte kommit några mer, men nu dröjer det nog inte många veckor innan hon går runt här hemma. Helt galet. Hon pratar en massa och härmar allt man gör.
En underbar tid, så jobbigt att man ska bo i en röra nu bara, men det ordnar sig nog.
Julgranen som skulle ha kommit upp vid 3:e advent gick sönder under färden upp till lägenheten tydligen, klantarslet Daniel råkade ha av toppen.. vet inte hur man lyckas med det, men så var det iaf =) Och jag skit less på allt och sa att vi skulle skita i julen och det skulle bli första året utan gran.
Men eftersom julkänslorna absolut inte har kommit och det bara är 4 dagar kvar till jul, så får min kära far i uppdrag att köpa med en ifrån Örebro idag. Hoppas han hittar en bara, för en jul utan en gran är ingen jul.
Och en riktig gran orkar jag inte med, kommer ju bara barr överallt med en katt och Freja.
Så nee, plast får det bli =)
Nu ska jag slänga omkull mig på soffan och skriva en "att göra lista" så det blir någon ordning på all röra!
För som sagt, 1 vecka kvar tills äventyret drar igång =)=)


Kommentarer
elin andersen

jag såg er när ni smög in i huset häromdan=)

2011-12-21 @ 11:39:04
Tina

Elin:

Jaså =) Ja, vi har varit där och kollat lite tapetprover och tagit mått. Mycket och planera, men nu är det inte länge kvar tills vi bor där.

Hoppas allt är bra med er!

2011-12-21 @ 19:47:40
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0