+ dag 10

Och fortfarande ingen bebis, trodde faktiskt ärligt att det var något på g igår. För under dagen i flera timmar hade jag otroligt mycket mensvärk och för varje gång jag fick en sammandragning kändes mensvärken ännu mer, måste med andra ord ha varit förvärkar då.. Eller? Har känt av mensvärk tidigare under någon period sådär av dagen, men det har också släppt + att det inte alls har varit lika tätt med sammandragningar då. Trodde kroppen skulle gå i tusen bitar varje gång jag rörde mig igår, stånkade och stönade och ujade mig mest hela tiden. Men sen när jag hade kommit upp och varit uppe i någon timme kändes det bättre.. mycket märkligt!
Natten var iaf inte rolig, för det gick verkligen inte att ligga bekvämt på något sätt dom första timmarna och det var inte långt ifrån tårarna när man skulle upp på sängkanten och sen ta dom första stegen på benen. Usch!

Imorse kändes det iaf bättre när jag vaknade, men då vart man ju såklart lite ledsen över att det inte hade lett till något mer. Vill ju så himlans gärna att det ska komma igång av sig själv och att vi ska få träffa våran bebis♥
Så idag har vi iaf haft en riktig slapparmorgon i sängen, och sen tog vi en promenad runt samhället.. jobbigt värre trodde jag skulle kissa på mig konstant, haha Plus att det värkte i ljumskarna, men det var riktigt skönt med frisk luft. Efter det la vi oss och sov en stund, och nu känner jag mig helt mosig, varm och knäpp.
Var nog blåsten som tog lite för hårt på öronen, men nu har jag iaf fått frisk luft så det räcker för idag =)
Ska vanka runt lite här hemma och försöka få bukt på ljumskarna innan familjen Heikkilä/Åberg kommer hit för en myskväll med pizza och film!Kommentarer
Madeleine

Kom igen nu bebis, kom ut nu!!:-) Du är så positiv trots att du gått över så länge. Jag gnällde tre veckor innan Bf med Romeo eftersom Celine kom 22 dagar innan. Inatt kanske?:-) Hoppas!

2011-02-05 @ 19:23:00
URL: http://madeleine1985.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0