+ dag 11

Vilken natt, inatt har det inte blivit många timmar med sömn.
Har vaknat av att magen är stenhård och ond som bara den, kändes ordentligt långt ner i magen och ljumskarna ska vi inte ens tala om. Har försökt vända mig, utan att nederdelen av kroppen ska bli liggandes kvar i sängen. Gått upp, nästintill grinat och jaa försökt hålla andningen igång. Höll på att huttra ihjäl mig några ggr till toaletten också, för att sen svettas som en gnu resten av natten.. Herregud, ska det inte hända något på riktigt snart?
Det kan iaf inte ha berott på gaser och att jag åt lite glass igår, det måste ha varit förvärkar.
För kramper känner man ju igen vid det här laget, och det där var något nytt.

Drömde massa konstigt samtidigt som jag hade sådär ont och somnade och vaknade. En helknasig natt, och jag kommer ihåg att jag sa till Daniel att nej nu måste det vara något som börjar hända, annars blir jag tokig.
Det tar på krafterna minsann och vara vaken så mycket på nätterna och ha värk, och sen att allting i princip är som vanligt när man vaknar på morgonen. Tråkigt, för jag tar gärna den värken jag hade inatt + bra mycket mer om jag bara vet att det sätter fart så vi får träffa våran bebis♥
Annars har bebis varit väldigt livlig nu på morgonen, vilket inte hör till vanligheterna. Bebis brukar mest vara lugn och knappt göra ett ljud av sig från sen kväll/natt fram till lunch typ. Men idag har det varit liv i luckan sen jag klev upp vid halv nio.. lite konstigt, men väldigt mysigt! =)
Slipper man gå och oroa sig för det som man alltid får göra annars om mornarna.. fram tills det att man känner en buff eller en liten fot!

Jag hoppas innerligt att det sätter fart snart, och att dom här senaste dagarna har varit små förberedelser för bebis och ta sig ut. KOM UT, vi vill träffa dig NU!♥Kommentarer
elin andersen

gud förstår inte hur du kan vara så pigg ändå. blev helt chockad när du kom in på jobbet förut, inte ser man på dig att du gått över tiden iaf. kan bara tänka mig hur jag kommer vara och det är inte pigg och uppe på benen iaf..haha

2011-02-06 @ 20:42:00
Tina

Elin A:

Pigg kan jag inte påstå att jag är, känner mig mest som en seg luffare när jag följer med någonstans.. haha

Men man har allt mer krafter och ork än vad man tror, så du kommer säkert vara pigg och alert när det närmar sig =) Dessutom är det skönt och komma ut en sväng, man tröttnar rätt fort på att bara ligga hemma eller vanka runt i lägenheten.

Du såg ut att må bra iaf, det är ju härligt!

2011-02-07 @ 07:13:36
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0