+ dag 9

Besöket på Pilgården gick bra även idag, blodtrycket 135/85 var inte lika högt som förra gången och spåret av äggvita var visst ingen fara heller. SKÖNT! Nu är det bara och vänta och se om det kommer någon bebis i helgen eller om det blir kontroll på måndag igen.. Spänningen stiger här hemma minsann =)

Annars då?
Jo här hemma trycker det på mest överallt tycker jag, är man inte kissnödig så känner man sig skitnödig.. haha
Rolig information, men det är ju så det känns mest hela tiden. Och såklart en massa sammandragningar på det.
Ska man ut någonstans så tar det tid, först kissa innan man klär på sig.. sen när man väl har satt sig ner för och försöka sätta på sig strumpor eller skor.. ja då kommer sammandragningarna och man blir genast dunderkissnödig igen. Så då är det bara och resa på sig och gå in på toan IGEN och försöka kissa lite. Sen in och ut ur bilen = sammandragningar = kissnödig, vilket leder till att man får gå runt och försöka tänka på att man INTE är kissnödig igen. Världens minsta blåsa lär man ju ska ha, och herregud så fort det fylls på.
Det är ett rent helvete och göra fler än ett ärende just tack vare det.
Och råkar man då få ett skrattanfall (som man såklart jämt får när man är som kissnödigast) då är det inte nådigt =) Då är det bara till och knipa och absolut inte titta på Daniel som försöker göra sig roligast i världen bara för att han vet att jag skrattar ihjäl mig i såna situationer. Men har man klarat sig såhär länge utan att kissa ner sig så får man väl hoppas att man slipper vara med om det, för gud så pinsamt. Jag skulle nog ärligt talat dö..
Det är som sagt inte bara och vara gravid såhär framåt slutet =)

Den här dagen blir nog lugn, ska se om jag kan pyssla ihop något bra innehåll till ramarna jag målade till barnrummet. Ska försöka ta lite kort där inne också =) Men först en vilopaus på soffan med kissernaKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0