Besök hos BM

Jahopp, då låg man för högt i blodtryck den här gången också, 125/98. Fast jag hamnade precis under gränsen på vad som räknades som högt.. men barnmorskan ville ändå att jag skulle få gå på en extra kontroll eftersom jag hade lite huvudvärk igår och imorse. Vilket bara är bra, för det finns ju inget värre än nonchalanta läkare m.m.
Så om två dagar ska vi in till förlossningen på extra kontroll, blir spännande och se om dom gör mer än och kolla blodtryck och urinprov. Så efter det får vi se vad som händer..
Om nu inte lilla bebis har fått för sig och titta ut innan dess, barnmorskan trodde faktiskt inte vi skulle dyka upp idag så hon har väl något på känn kanske =) vad vet jag?

Sålänge allt står bra till med bebis är jag glad, och hjärtslagen slog på så fint iaf♥
Alltid lika underbart och höra, 144 slag/minut =)
Magmåttet har stannat på 36 cm, inte så konstigt kanske för hade det fortsatt växt så hade förmodligen magen spräckts. Och urinprovet var iaf negativt.
Så jag ska försöka vila ordentligt nu, får be Daniel ge mig lite massage och ligga och smeka ryggen sen efter jobbet så kanske jag äntligen kan få somna en stund. Nu får jag väl ge soffan en andra chans och ligga och gosa med Elsa och Thea som har blivit alldeles Tina-tokiga den senaste tiden.
Man funderar ju på om dom känner av att något är på gång, med tanke på hur dom beter sig. Thea kan vakna till och inte veta vart jag är, då ställer hon sig bara och börja jama OTROLIGT högt, och sen såfort jag har ropat på henne så kommer hon springandes och är överlycklig. Och Elsa ska helst sitta eller stå på mig hela tiden, dom är roliga dom där katterna♥

Nej nu intar jag soffposition!Kommentarer
Emma

Det lät ju inte så bra med för högt blodtryck! Fick du vila nåt innan hon mätte eller gjorde hon det direkt när du kom? Det kan ju va en förklaring isåfall.. Hoppas att allt visar sig vara bra på extrakontrollen. Skönt att höra att bebis mår bra iallafall :)

2011-01-26 @ 18:05:41
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Emma

Ja okej.. Men så länge urinprovet är negativt så ska det inte va nån fara, vad jag har fattat det som iaf =) Jag låg också på gränsen, både på blodtryck och urin, men det va ju varken nåt fel på mig eller Linn. Dom ville bara hålla koll så att det inte blev nåt.

2011-01-26 @ 18:21:17
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Emma

Haha fan jag trycker på skicka innan jag har skrivit klart!Det jag skulle skriva mer var att om dom nu kommer fram till att du har havandeskapsförgiftning, så sätter dom säkert igång dig, eftersom du redan gått tiden ut. Bebis är ju redo och för att få bort havandeskapsförgiftningen så måste hon/han komma ut. Men vi får hoppas att det sätter igång av sig själv :)

2011-01-26 @ 18:23:11
URL: http://emmatervo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0