+ dag 2

Idag har vi varit inne på förlossningen på en extra kontroll, roligt och få se själva förlossningen också. Jätte mysig personal och rummet vi fick ligga inne på var mysigt, kändes inte alls så sjukhusaktigt som man hade föreställt sig =) Så det var ju bara positivt.
Urinprovet var negativt och blodtrycket hamnade på 125/90, så läkaren tyckte att jag skulle gå och kolla blodtrycket 2 ggr/vecka from nu. Fick även ta ett ctg, roligt och ligga och lyssna på bebisen och kolla kurvorna lite. Vet man hur det fungerar också =)
Allt annat såg bra ut tyckte läkaren, så nu är det bara till och vänta.. den där eviga väntan!
Men sålänge allt är bra med bebis så kan jag allt stå ut med väntan, man vet ju vad som kommer tillslut♥

Efteråt tog Daniel och jag en frukost på Kulan, och nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Antagligen soffan =) Det tar på krafterna och stiga upp tidigt och vara ute och flänga.
Ska försöka och komma ut på den där efterlängtade promenaden sen om jag lyckas piggna till. Vill ha frisk luft mer än fram och tillbaks till bilen.. hihiKommentarer
Emma

Åh vad skönt att allt var bra :) Förutom blodtrycket då! Men det är ju kanon att dom vill ha sån koll på dig. Bebis får allt ta och komma ut nu tycker jag ;)

2011-01-28 @ 15:18:45
URL: http://emmatervo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0