+ dag 4

Svårt och sova igen, nuförtiden är det ju kissning som gäller varannan timme. Och nu är magen väck också, ond som fan och riktigt hård. Dom två sista gångerna jag skulle ta mig upp ur sängen ville jag nästan gråta, råkade pipa ur mig ett "aaj" för att det knakade och kändes som att nederdelen av kroppen skulle ligga kvar medans magen skulle sprängas. Inte såå skönt..
Inte lätt med en hel bebis i magen, som dessutom levde rövarkula hela kvällen igår innan jag somnade. Kändes som bebis iaf var lite på nerfärd, för det pirrade och hade sig och nerver hamnade i kläm titt som tätt.
Hoppas kan man ju, och om inte kommer det nog snart titta ut en fot genom magen så som det bökas där inne.. haha

Har försökt sova, men det är ju inte lätt när man har en massa gaser som inte vill ut. Och INGENTING hjälper, uschamejen. Inte roligt när magen strejkar, får hoppas det blir bättre efter lite vankande i lägenheten så jag äntligen kan hoppa i säng igen. Känner att ögonen börjar stå i kors här..

Neeej, nu tycker jag faktiskt att bebis får börja sätta lite fart och börja sin resa utKommentarer
tove

mitt sjätte sinne har pratat med mig på nätterna nu ett tag och andra dsagen i rad nu jag drömmer att du föder. Starkare känsla inatt så jag tror det är på g vilken dag som helst. Det vore väl gött både för dg och för kroppen :P Bebben verkar ju ha det väldigt gött iaf!

Puss och ta hand om dig

2011-01-31 @ 09:29:25
Tina

Tove:

Ja det vore verkligen skönt =) Får hopppas ditt sjätte sinne har rätt.. hihi

För jag VILL verkligen träffa den där lilla krabaten nu! Hoppas allt är bra med er =) puss och kram

2011-02-01 @ 10:14:58
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0