Förlossning på ett tåg

Kanske vore något?
Iaf inte i drömmen jag hade inatt.. haha
Herregud hur man drömmer nu, men den här gången var det en vanlig förlossning.. inga mer kejsarsnittdrömmar.
Men det var så märkligt för det var hur mycket folk som helst på det där jäkla tåget, och det var som en kamp mellan alla vilka som skulle komma längst fram i tåget. Och alla man kände typ, bekanta, nära vänner, släkt m.m.

Iaf i ett litet mellanrum i tåget mellan dom olika avdelningarna, där lyckades barnmorskorna pressa ner mig på golvet, med folk hängandes i fönstren som glyste och skulle kolla hur det gick. Jag bara skrek efter att dom skulle täcka för fönstren, inte ville jag ligga där och sära på benen och visa allt jag har för alla människor.. haha
Ropade efter Daniel, men ingen Daniel gick och hitta, ropade efter mamma, men ingen mamma gick och hitta. Ropade efter Tessan, inte heller hon gick och hitta. Så där fick jag ligga ensam med dom två barnmorskorna, som iaf var väldigt snälla och duktiga. Och sen gick allting jätte fort och jag vaknade upp hemma hos mamma och gick ner till vardagsrummet där hon stod och kollade på våran lilla bebis som låg så fint i sin barnvagn..
I drömmen var det en liten Freja, med jätte mycket hår och långt dessutom och så den klassiska grisnäsan.. hihi

Gud vad man längtar nu, 4 dagar kvar till beräknat datum
Jag är så nyfiken på vem du är, så snart får du komma ut och hälsa på mamma och pappa! =)
Var nästan bombsäker på att lilla bebis skulle komma ut idag eftersom Daniel jobbar och sen ska ut och åka cross + att jag ska 1 års kalas och baka innan dess. Brukar ju alltid vara så när man har planerat en massa.
Men det är nog fortfarande för mysigt i magen, hihiKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0