Inte bara

och bo på bottenvåningen minsann, nyss tyckte jag det lät lite konstigt utanför fönstret och när jag vände mig om och skulle resa mig upp och kolla.. ja då kikar det in två barnansikten som fort sprang iväg när jag väl hade rest mig upp och blängt lite. Dessa jävla snöhögar som ligger precis vid huset, gör ju att ungarna kommer upp en bit annars hade dom minsann fått kämpa.
Men olustigt ändå, och jag som är så rädd av mig. Vill inte behöva gå och ha nerdraget hela dagarna direkt för att slippa ha några fönstertittare..

Och häromnatten plingade det ju på vid 4 tiden och då höll jag ärligt talat på och skita ner mig, först trodde jag att det var någon som hade skadat sig för herregud vad dom plingade. Sen hörde vi röster som stod och skrattade för att sen gå över i bråk, och det skreks "jävla idiot" m.m och så fortsatte det vidare till dom andra grannarna och plingade och ryckte i dörrhandtagen. Så inte är det lugnt och bo på bottenvåning inte.
Tror bestämt vi får skaffa oss en såndär säkerhetskedja, om jag ska kunna sova tryggt =)
Tänk om man hade glömt och låsa och det bara hade dundrat in två fyllon mitt i natten sådär, usch nej!Kommentarer
Emma

Flytta till Bruket där man får stå ut med att folk ringer på dörren som galna och bombar sönder postlådor?! Nejdu ;) Haha. Fast eran lägenhet är ju jättemysig! Vad är det för hyresvärd?Än så länge trivs jag jättebra här men det skulle va skönt med större, så att jag får ett eget sovrum :)

2011-01-11 @ 22:35:42
URL: http://emmatervo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0