Inte det lättaste

Sitter och grubblar över vad jag ska ha på mig på Emilios dop som är i slutet av februari =)
Vi vet ju inte när bebis kan tänkas komma och räknar man med att jag går över tiden som längst så är det knappt två veckor kvar till dopet. Och man har ju ingen aning om hur kroppen kommer att se ut då, så det är inte enkelt direkt.

Har iaf en fundering över den här klänningen med underklänningen till..

Tycker den ser fin ut och man kan säkert känna sig avslappnad i den =)

Kanske vore något att beställa hem, men då är det ju det med storlek också.. herregud hur ska man veta det nu? Vågar inte chansa med och vänta heller och den skulle ta slut, för tyckte den var så charmig. Säkert fin som den är eller med ett skärp till. SVÅRT!Kommentarer
Emma

Men om du tar den i en storlek större än du brukar ha? Antingen kanske den passar jättebra, eller så blir den lite stor, men jag tror inte det gör nåt om den är lite stor? Tycker det ser ut som att den faller ganska bra liksom =)

2011-01-10 @ 09:17:06
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Tove

Hmm jaa du, det där är inte lätt att veta och just den tiden är man väl kanske inte direkt sugen på att springa runt på stan heller och leta kläder. Tyckte klänningen var ledig och söt. Annars kan du ju ta leggings och en tunika eller så, det döljer ju rätt bra det med när man har en liten tom ballong på magen :)Bra iaf att du kan beställa hem den, ta mått sen när det bara är två veckor kvar tlls dopet och se, men jag tror nog att du kan ha samma som innan i strl eftersom den ser rymlig ut

2011-01-10 @ 10:53:25
Anonym

Tove:

Nej gud det blir inga shoppingturer och leta efter kläder till mig då inte =) Har svårt och hitta kläder vanligtvis så jag tror knappast jag kommer hitta något då, hehe.

Ja något lite ledigare får det ju iaf bli, inget smäcktajt direkt =) Jag får avvakta och se lite, kanske hittar mer saker som jag fastnar för.

kram kram

2011-01-10 @ 11:12:32
Tessan

Superfin klänning, den tycker jag du ska satsa på! Den ser ju rymlig ut men man kan ju fortfarande vara lite bredare än vanligt några veckor efter förlossningen och kanske ha en liten putis framåt. Så ta en storlek som du känner dig bekväm i, det skulle iaf jag ha gjort. :)

2011-01-10 @ 13:52:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0