Karlar och städ

= ?
Daniel är bra rolig ibland, bara för att han har skött dammsugningen den senaste tiden av graviditeten eftersom jag har fått en massa sammandragningar när jag drar runt med den vanliga dammsugaren.. så tror han att jag kör extra med han. Det lilla mongot!=)
Som idag när jag frågade om han kunde dammsuga, då säger han: "Men jag har ju redan dammsugit en gång den här veckan, såhär mycket damsög vi aldrig när du damsög" och jag försöker fint förklara att katterna fäller tio gånger mer nu (har ingen aning om varför, räcker med att klappa dom så har man halva katten i handen eller runtomkring sig) men nej nej, han tror bara jag kör med han nu. Rolig den där kan vara ibland..
Så nu åkte han iväg och storhandlade och jag ska dammsuga, och gå bort till tvättstugan och hämta den sista tvätten tänkte jag.
Nej jag är inte bitter jag inte.. haha

Ska inte gnälla för mycket på honom, för han har faktiskt hjälpt till mycket under graviditeten. Men ibland så går inte hissen ända upp inte =) Har dom inga ögon och se dammråttorna med eller blundar dom helt enkelt för det?
"Det jag inte ser, finns inte.." typ

Aja nog om det, nu har jag gnällt av mig.
Bäst och hämta åbäket och sätta lite fart så man kommer i säng nångång idag, man är ju inte direkt så effektiv och snabb längre när man är höggravid så det tar lite längre tid än vad man räknar med =)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0