Konstiga drömmar

Inatt drömde jag att jag var tvungen och göra kejsarsnitt, helt galet var det.
Det var väldigt lugnt och det var bara en person i hela det huset vi var i just då, barnmorskan alltså.
Hon bestämde sig för att vi skulle öppna mig i ett rum, och sen skicka bebisen vidare till ett annat och även mig till ett annat. Jag tyckte det lät helskumt och vart såklart jätte nervös, och Daniel skulle inte alls få vara med.
Han skulle minsann sitta och vänta på bebisen tyckte barnmorskan.
Och det enda jag låg och tänkte på var hur hon skulle hinna med allt, först plocka ur bebis, springa med bebis till ett annat rum och kolla så allt är bra för och sen springa med bebis till Daniel som satt och väntade, för och sen (lagoms tills jag har förblött och dött av ensamhet) komma tillbaks till det rummet jag låg i och sy ihop mig.
Galet hur man drömmer ibland, men det är väl alla tankar kring förlossningen som spökar nu kan jag tänka mig.. och hjärnan går väl igång på högvarv såfort man har somnat =)

Mycket och förbereda sig på, för allt kan ju som sagt hända.
Och idag räknas bebis inte som förtidigtfödd om det nu skulle vara dags
Kommentarer
Tove

Haha, jaa du och dina drömmar :D nä men jag tror att det är rätt normalt att bearbeta så mycket nu när du inte vet vad som väntar. Det gjorde jag med och det var den ena efter den andra galna förlossningen man vad med om! Snart är det dags på riktigt, man vet aldrig n'r det händer, kanske det som är mest spännande :) LRaaam

2011-01-06 @ 17:25:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0