Ojojoj

Idag har jag inte varit nådig när det gäller sötsug, har varit och norpat i frysen på både chokladbollar, microkola och en bit kladdkaka.. haha
Stackars bebis kommer väl hamna i sockerkoma eller liknande efter idag!
Och jag som ändrade fack i frysen för att Daniel inte skulle hitta allt, kanske vore bättre om han gömde sakerna för mig =) Men ibland så måste man helt enkelt bara ha något gott, och jag äter ju inte godis alls lika ofta nu som innan eller i början av graviditeten. Får väl se hur magen reagerar på det sen bara, men då får jag skylla mig själv.. gottegris som man är ibland! Och eftersom Daniel håller på med sin mammas bil nu så blir det skräpmat sen, det blir för sent och laga mat när han väl är klar. En riktig höjdardag för magen med andra ord.. men det är också något som har trappats ner för min del under dom sista månaderna av graviditeten, jag har tom tackat nej till det dom senaste gångerna folk ska köpa det. Inte likt mig, men förhoppningsvis smakar det riktigt gott med en kycklingrulle sen. Annars blir jag banne mig kinkig =)

Brukar ju bli så när man inte äter saker lika ofta, då känner man att det faktiskt inte är så gott som man trodde. Äter man ofta så äter man ju tillslut bara för att, och känner egentligen inte att det smakar skit.
Så är det iaf med pizza, det vet jag inte när jag åt senast. Kycklingrulle är det som gäller, på sin höjd en kebabrulle. Och för att inte tala om lösgodis, inte alls lika gott och köpa det nu som det var förr. Man hinner ju tröttna efter några bitar och sen smakar allt skit.
Konstigt

-

Får se om jag lyckas få med mig Daniel ut på en kort promenad sen, men risken är nog rätt så stor att han INTE vill följa med. Och jag vill inte ge mig ut och traska själv i mörkret, tänk OM vattnet skulle gå eller att det sätter fart med en massa förvärkar eller något. Så är jag helt själv.. neee det vågar jag inte.
Men det skulle verkligen inte sitta fel med lite frisk luft och få röra på kroppen lite, tror den börjar bli trött på att bara vanka runt här hemma och ligga på soffan/sängen hela dagarna.
Bäst och lägga sig och vila fram tills han kommer hem iaf, om han nu vill med på en promenad sem =)
Man kan ju alltid hoppas!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0