Pyssel

kräver ju som sagt en pysselhörna, och såhär ser min ut =)

Det här är det första man ser när man kliver in i vårat data&pysselrum, får alltid en glädjekick av alla färgerna =) Älskling gjorde ett jätte bra jobb med och måla om här inne, och en supermysig nyans valde han också. Ljus cremegul, inte illa gjort minsann =) Passade perfekt här inne!
Det enda som fattas är skåpsluckor nertill på hyllan, men dom kommer väl upp om några år när dom är färdigmålade.. hihiOch tjockisen är alltid med på ett hörn, vart man än går så följer dom sötingarna efter =)

Hursomhelst, idag är jag pysselsugen.
Vet bara inte om jag ska ta tag i stickandet av filten, sätta mig och sy kappor till barnrummet & köket, eller om jag ska börja med påslakanen till bebis eller om jag ska sätta mig och sortera in kort i fotoalbum?
Svårt när man har så mycket och välja mellan minsann.. men något av det blir det iaf, sålänge kroppen orkar sitta i en och samma ställning vill säga =)
Men först får det bli lite mackor och ett stort glas oboy, mackoman som jag är enligt Daniel =) Får laga mat senare ikväll när han också är hemma♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0