Trött men ändå pigg?

Jag har legat och försökt somna om i över en och en halv timme, testade alla ställningar (vilket iofs bara är tre nuförtiden, haha) flera gånger om, har kissat, druckit vatten, kissat igen. Hamnat här, ingenting hjälper.
Börjar få lite huvudvärk för att jag inte har fått tillräckligt med sömn, och det vill jag inte ha!
Men alla tankar bara snurrar runt i huvudet nu.. "undra hur bebis har det i magen", "undra hur förlossningen kommer sätta fart", "undra NÄR förlossningen kommer sätta fart", "undra hur katterna kommer ta att vi kommer hem med en liten bebis och kanske inte är hemma på flera dagar och träffar dom innan dess", "undra om bebis är en tjej eller kille", "undra hur bebis kommer se ut", "undra om bebis kommer få vara frisk", "undra om jag och bebis kommer få må bra under och efter förlossningen", "undra hur allting kommer bli sen" m.m och sen kommer jag alltid in på inredning av någon konstig anledning när jag inte kan sova. Har man väl råkat tänka på en sak, så kommer tusen andra tankar och idéer. Och då är det verkligen kört med och sova.. HOPPLÖST!

Vill inte ligga och snurra runt och sucka och pusta inne i sovrummet eftersom Daniel ska upp och jobba om två timmar typ. Så jag får väl göra iordning ett stort glas Nypon-proviva med mjölk och sätta mig och glutta lite på web-tv här. Och försöka bli lite sömnigare.. kommer bli en lång dag på soffan imorn känner jag!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0