11:e juli - Ännu en vecka

Oj vad tiden går igen, jag hinner inte alls med. Och jag hinner definitivt inte med bloggen känner jag, jäklar vilken dålig uppdatering jag har haft. Ska försöka skärpa mig!
Annars då? Jo Freja har hunnit bli hela 5 månader gammal, stora tjejen♥ Och jaa, dagarna går i ett som sagt, Frejabus har varit kinkisfis från och till tack vare tanden som håller på och komma upp. Inte lätt minsann, men även på riktigt solskenshumör, det går ju som sagt väldigt UPP och NER, så man har fått många goa skratt♥ det är typ som att vända på en pannkaka ibland, knappt så man hinner med i svängarna.
Vi har umgått med vänner, familjen, och tagit en hel del promenader. Igår morse tog jag med mig Freja ut medans Daniel låg och sov, och tror ni inte jag hamnar mitt i världens spöregn.. utan regnjacka såklart, haha
Jag såg ut som en dränkt katt när jag kom och var lite små frösen resten av dagen, och på kvällen bjöds det på grillat här hemma tillsammans med familjen Heikkilä/Åberg =) En mysig avslutning på helgen.
Och vad som händer i veckan, det återstår att se =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0