13:e juli - Nu händer det grejer minsann

Igår mötte mamma upp mig påvägen hem till dom, sen var vi där och myste fram tills att Daniel slutade jobbet. Under tiden hann det minsann hända grejer =) Dom hade köpt två nya leksaker, varav en var riktigt intressant tyckte Freja som RULLADE dit för och kolla på den.. man hann ju knappt med! Såg ut som att hon aldrig hade gjort annat än och rulla runt från mage till rygg, lillskruttan♥
Så det är visst nya leksaker som gör att dom visar upp nya konster, haha
Freja är nog lite som sin mamma och gör allting lite tvärtemot, eftersom hon började med den svåra varianten och rulla från rygg till mage. Det har hon ju pysslat med ett tag, så vi har väntat och väntat på att det andra ska lossna och nu verkar det ha gjort det. Hon gjorde det nämligen 2 ggr till igår, så det kan ju inte ha varit 3 tillfälligheter om man säger så =) Men när man sen försöker och få henne till och rulla runt helt, vill hon ju såklart inte. Så Daniel får helt enkelt vänta på och få se det.
Och inte nog med det, så upptäckte att vi Freja har fått bissing nr 2 =) Inte konstigt att hennes humör är så jädra upp och ner, igår var det inte roligt vissa stunder och hon snörper ihop hela munnen så hon ser ut som jag vet inte vad.. haha Lilla hjärtat, vilken smärta det måste vara. Inte trodde jag dom skulle komma så tätt tänderna, men det stannar förhoppningsvis upp lite nu så munnen får vila.
Ångest får man också, för gud vad stor hon har blivit helt plötsligt.. rörlig som attans, ålar runt i cirkel på mage och rullar runt, och så 2 tänder på det också. Vart tog mammas lilla bebis vägen?
Herregud
Annars så fick vi besök av Tessan med familj, grillning stod på schemat och Kevin och Åhla kom och höll oss sällskap =) Efteråt blev det film, så klockan drog iväg. Somnade väl närmare tolv, så man är lite trötter idag. Inte lätt när man är van och ligga i sängen och snarka vid tio typ, haha
Mysigt iaf! Nu ska jag göra mig iordning för en promenad sen =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0