16:e juli - Travpremiär i Årjäng

Idag har vi varit på trav hela dagen tillsammans med pappa, Jessa och Magnus. Det var Frejas första längre resa och även hennes travpremiär =) En riktigt mysig dag, och vilket väder vi hade. Var riktigt hett där ett tag, men det löste vi med paraplyet vi hade med oss. Tyvärr så går man ju mer back än plus när man är iväg, eftersom vi inte är så kunniga eller har det där flytet.. men det gör inget =) Roligt och bara komma iväg!
Här kommer lite bilder ifrån dagen:

Fikapaus påvägen dit
Freja i bilen påväg dit, tuggar och tuggar på fingrar och allt annat som kommer i hennes väg.. inte lätt och få tänder inte =)
Det var en del folk!
Det är roligt med trav minsann =)
Freja är med och väljer ut hästar, det gäller och börja i tid.. haha
En dålig förlorare tro? haha, våran tjej är en hejare på och göra grimarser =)
Superglad såfort man får komma upp ur vagnen och busa lite =)
Men det tar på krafterna och vara på trav, mycket att titta och lyssna på..
Tillslut tvärdäckade hon i famnen, hon ser inte alls ut att ligga skönt men sov som en stock och hamnade i samma läge hur mycket jag än försökte ändra på henne. Lillskrutta♥
Turturduvorna =)
Daniel köpte sig en grön fin v75 keps, haha
Och trots det blev han totalt sönderbränd, riktig bonnbränna fick han. Tjusigt värre =)
Det tar på krafterna och vara ute en hel dag, Freja somnade på direkten efter lite mat så jag och Daniel ska krypa upp i soffan en stund och glutta på film och äta lite godis.. får väl se vem som däckar först, haha


Kommentarer
Anonym

Åh vilken härlig familj ni är! Tänk Freja, vilka go föräldrar du har. En trevlig och rolig pappa och en underbar mamma som älskar dig obeskrivligt mycket. Tina, har läst ikapp allt jag missat och du skriver så fint. Du är en så härlig människa och Freja kommer att vara så stolt över att ha dig som mamma :) puss goa vän!!

2011-07-17 @ 21:17:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0