18:e juli - Välbehövlig sömn & en jäkla massa oflyt

Igår kväll däckade jag strax efter kl. 18, så nedrans trött.
Väcktes av Daniel som sa att klockan var 19:30, sa att jag ville sova mer.. vilket jag visst fick göra också för nästa gång jag vaknade var hon runt halv 4 tror jag. Haha
Så det kändes inte jätte hårt att kliva upp och hämta Freja strax efter kl. 5, men känner mig fortfarande lite trött. Men gud vad längesen det var jag sov så många timmar på sträck, långt innan Freja kom iaf =)
Annars har dagen rullat på minsann, sytt en gardinkappa till datarummet, städat, haft sällskap och hjälp av mamma. Frostat ur frysen som Daniel hade glömt och stängt helt, så det var is i hela frysen. Sen rann det ut en jäkla massa vatten eftersom frostaurfrysen grejen längst ner var trasig (det som är jobbigt att flytta in efter någon annan).
Så vi har torkat, fixat och dolat. Fick slänga mesta delen av den maten som fanns i frysen. Som tur var ekade det nästan tomt. Sen har jag även tappat ut vatten genom en nappflaska eftersom jag inte satte dit alla delarna efter och ha diskat den, och även äppeldryck.. haha när jag gjorde samma misstag en andra gång.
Men humöret har jag hållt uppe minsann =)
Jag bara väntar på vad som ska hända härnäst.. nejdå
Nu ska jag slappa lite på soffan innan jag tar tag i resten av lägenheten.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0