1:a juli - En våning ner

Idag har Freja fått flytta ner en våning, och mitt i allt kaos när jag skulle montera om sängen och väsnades och hade mig.. ja då somnar hon.
Finn en Freja.. hihi


Gosan, ligger och håller om sin kanin♥
Hursomhelst så vart det väldigt bra, och hon verkar digga sin säng väldigt mycket. Myser, busar och leker i den för fulla muggar. Skönt så det inte är panik varje gång man ska lägga ner henne, hade ju inte vart så roligt.
Passade även på att ta bort skötbordsdelen, känns lite bättre och ha henne på golvet nu när hon börjar bli mer och mer rörlig. Nuförtiden när hon ska vända sig från rygg till mage så går det av en jäkla fart och hon tippar nästan över till ryggen igen för att det går så fort. Så bäst att ta det säkra före det osäkra =)

Här kommer lite bilder ifrån Frejas nya rum:

Annars har det varit en riktig slappardag för Freja idag, vi tog en riktig sovmorgon efter frukosten imorse. Och vaknade inte till förrän framåt 10.00, välbehövligt minsann =)
Sen har Freja varit och hälsat på lite släktingar med Daniel och så följde hon med mig, Andreas, Camilla och Emilio på promenad. Och så hann hon med ett bad nu innan läggdags också, mysigt! Så roligt och kolla på henne när hon sprattlar och sparkar med benen så det skvätter överallt♥ Hon älskar verkligen och bada!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0