4:e juli - Första tanden

Den 4:e juli, upptäckte vi att en liten tagg från Frejas första tand hade spruckit upp. Åh så stort det kändes =)
Jag upptäckte den och sprang såklart in och väckte upp Daniel som låg och tog en tupplur efter jobbet, och Freja var på strålande humör. Vilket vi tyckte var konstigt eftersom man alltid hört att dom ska vara på skit dåligt humör och ha jätte ont, eller dom flesta iaf..
Men sen kom det, haha
Så tji fick vi!
Hennes humör har varit som en bergochdalbana minsann, men som tur är vänder det lika fort som det kommer. Men några gråtattacker om dagen får man räkna med nu =) Klart att det gör ont, lillskrutta. Man verkligen ser hur hon grimarserar och känner med tungan. Men då vart hon tidig med sin första tand, eller ja det beror ju såklart på vem man jämför med, jag själv var ju närmare året innan min första ploppade upp. Medans Daniel fick när han var runt 3 månader. Så det blev en mellanvariant för Freja!
En positiv sak med att hon är en kinkisfis är iaf att hon vill kelas hur mycket som helst, hon vill helst mysa och vara nära hela tiden♥ Så bäst och ta vara på det, för snart är hon väl så stor att hon inte har ro i kroppen och sitta still i famnen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0