13 juni - Morgonmys och långpromenad

Imorse tod Freja sovmorgon efter och ha varit vaken vid två tillfällen under natten och bökat runt och letat efter nappen, så somnade hon iaf om och så vaknade vi inte förrän halv åtta. Vilken skräll, trodde inte på att klockan var halv åtta ens. Hon brukar alltid vakna till mellan 4-6 och vilja ha mat och om man har tur så somnar hon om en stund till annars är det bara till och kliva upp. Men hon kanske kände på sig att mamma var helt slutkörd efter förra veckan och behövde lite välbehövlig sömn =)
Hursomhelst så var hon på sitt solskenshumör, som hon faktiskt är på nästintill varje gång hon vaknar nuförtiden. Underbart♥
Så vi myste och busade en lite stund innan hon fick mat, sen gick vi upp och gjorde iordning oss och jag skulle bara gå ut och göra iordning lite frukost och slänga i mig innan det var dags för en långpromenad med Tove och Nisse =)
Och när jag kommer tillbaks så får jag se det här:
Världens goaste Freja verkligen, man ser hur stolt hon är över och kunna ta sig över på mage själv =)
Jag smälter varje gång, och hon ligger och grejar och pillar med sin bok och allt annat som finns i närheten. Och hon klarar av att ligga kvar längre och längre för varje gång, tillslut tröttnar hon och börjar störtgråta.. haha
Men gud va fort det går framåt, helt galet!
En redig långpromenad blev det också, tog cirkus 2½ timme, men tyvärr fick jag huvudvärk nu när jag kom hem så jag ska väl försöka få i mig något och sen får det blir lugnt resten av dagen.
Men nu ska jag gå in och säga hej till Frejabus som verkar vakna till =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0