15:e juni - Sjukstuga

Nu har lilla Frejabus gått och blivit förkyld, igår fick vi höja upp sängen och inte blev det bättre för det. Inatt var hon vaken ännu mer än igår natt, säkert 6-7 gånger och bökade runt, och letade efter nappen. Stackars lilla hjärtat, hostar och nyser från och till och känns allmänt hängig.
Hon har lyckats hålla febern borta hittills iaf, så jag håller tummarna för att det fortsätter så och att hon kryar på sig fort. Det enda som är positivt med att lillskrutta är sjuk är att hon blir extra mysig, ligger still i famnen och bara myser utan att orka sätta sig på tvären när hon blir trött.
Tror hon låg och sov i famnen i typ en timme förut♥ så himla mysigt och man blir varm av lycka i hela kroppen!
Annars har vi inte hunnit med så mycket idag, jag skulle ta kort på henne förut när hon låg nakenfis i samband med att jag skulle byta om på henne. Kan ju inte gå i pyjamas heeela dagen =) och tror ni inte hon vände sig till magen och såg skitnöjd ut. Jag drog bort blöjan fort (eftersom det hade gått en stund och kisset brukar komma på en gång när man byter blöjan) för och få några söta bilder, och vips som från ingenstans så blev det helt blött.. SÅKLART, haha
Så vi får slänga hem med det till mamma eftersom vi inte har tvättstugan förrän till helgen igen.
Ska försöka hinna baka en kladdkaka innan det också, det är väl på höjden vad jag orkar med idag känner jag. Man blir ju en aningens väck i huvudet efter och ha varit uppe två nätter i rad. Man hinner ju i princip lägga sig, hoppa upp, stoppa in nappen och lägga rätt freja, hoppa ner i sängen igen, somna om.. och ja sen är det dags igen. Och så fortsätter det från och till mest hela nätterna. Får hoppas det bara är något tillfälligt!
Nee det kanske är bäst och passa på och förbereda det mesta nu medans Freja sover, sen blir det väl full rulle =)
Hon har nämligen kommit till det stadiet att det är roligt och ligga på mage i 5-10 minuter, sen börjas det gnälla och man ska vända tillbaks henne till ryggen. Och där var det ju ännu tråkigare och ligga, så på en gång vänder hon tillbaks till magen och jaa.. gnäller efter en liten stund =) för där vill hon ju inte heller ligga, bara det att det är så roligt och göra något man kan.. haha
Hon är en riktig sötnöt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0