23:e juni - Bvc och midsommarhandling

I eftermiddag har det gått i ett, som vanligt nuförtiden=) Vi började eftermiddagen med ett besök på bvc, och Frejabus hade minsann växt, hela 2,5 cm på 1 månad. Så nu är hon 65cm lång, väger 6640g och var 42cm runt huvudet. Hon följde kurvorna fint sa bvc-sköterskan, och det är ju alltid skönt och höra!
Men jisses så hon skrek när det var dags för sprutorna, stackare. Hon vart alldeles galen och gallskrek, grät och ville inte alls ha den andra sprutan. Men det gick över ganska fort som tur var, lilla hjärtat♥
Efter det åkte vi in med Andreas och Emilio för och hämta upp Camilla, sen drog vi til Sibylla och åt lite innan det var dags för midsommarhandlandet på maxi. DUM IDÉ, haha
För jäklar vad folk det var, vart man än stod så var man i vägen typ. Men det gick rätt smidigt ändå faktiskt, eftersom vi körde med självscanning =) Dom vanliga kassorna var det ju rätt skapliga köer på.
Och efter att vi kom hem och hade fixat in alla varorna så kom dom hit och Camilla och jag bakade inför morgondagen =) Hann med en frozen cheesecake, en vit kladdkaka och en vanlig.. inte illa!
Så nu är det bara och hoppas på att alla blev lyckade så vi kan gotta oss imorn =)
Men nu ska jag stupa i soffan en stund innan det blir sängen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0