23:e juni - Hej igen

Nu har jag öppnat upp bloggen igen för några dagar sen, och tänkte att jag skulle bli bättre på och uppdatera. Men datorn har knappt hunnits med under den senaste veckan. Freja har varit förkyld igen, jag åkte på det jag med och är fortfarande lite hängig och har haft huvudvärk mer eller mindre i en vecka nu. Igår mådde jag så dåligt att jag fick stupa i säng vid klockan 21.00 och sov väl typ på fem minuter.
Annars har dagarna minsann gått i ett, som vanligt nuförtiden =) Och mår man då lite dåligt på köpet så har man ju inte den där extra energin till och sitta och blogga direkt.
Har plockat bort en del inlägg ifrån bloggen och sparat på annat ställe, känner inte att jag vill ha för mycket privat eller en massa bilder på Freja nu när bloggen är öppen. Men lite smått och gott ibland =)
Tänkte jag skulle försöka komma tillbaks till inrednings/pyssel spåret lite mer när tid och ork finns.
Sen kommer jag ju såklart fortsätta skriva om våran vardag, och då blir det ju en hel del Freja prat iaf.. så det får man allt räkna med, hihi
Men den här bloggen ska inte ha sitt största fokus på våran Frejabus, det har jag fixat en annan blogg till. Som bara är till för släkten och dom allra närmaste♥ Känns bättre så.
Så nu ska jag försöka ta mig i kragen och uppdatera lite mer, så det inte dröjer en eller två veckor mellan varven.
Men först frukost, känner hur huvudvärken börjar smyga sig fram igen. Trots att jag äntligen har fått sova ut i 9 timmar. Men då har man väl sovit för mycket istället, haha
Tänk att det där med sömn aldrig ska bli bra, konstigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0