30:e juni - Midsommarhelgen och veckan efter

Herregud vad tiden går, och jag har inte haft varken tid eller ork till att sitta framför datorn. Finns så mycket annat och göra hela tiden =) och när vädret är toppen så vill man ju hellre vara ute och njuta av det än och sitta och häcka framför datorn.
Men midsommarhelgen var fin, firade midsommar med Andreas, Camilla, Emilio och Kevin =) Det var en lugn kväll med en massa gottigheter som vanligt, hihi
Dagen efter var vi uppe i Strömtorp och grillade, slappade och tog det lugnt. På söndagen var det shoppingtajm och vi drog med Andreas, Camilla och Emilio in till Örebro. Hittade en massa såklart, farligt värre och åka iväg på shoppingturer nuförtiden. Finns ju hur mycket fint som helst till Frejabus, men eftersom hennes garderob är nästintill överfull så får jag försöka lägga band på mina händer =)
Vi fick iaf med oss skor till Daniel och mig, en ny skötväska till vagnen, 2 klockor till mig och lite annat smått och gott. Efter att vi hade kommit hem ifrån Örebro så bestämde vi oss för att byta sovrum, vilket ledde till att lillskrutta fick flytta in i sitt egna rum.. pirrigt värre!
Men hon verkar trivas och har sovit helt okej, så det var nog skönt för henne. Och eftersom vi flyttade vårat sovrum så ligger dom mitt emot varandra och vi kan se hennes säng ifrån vårat sovrum så det kändes rätt bra. Lite separationsångest har man ju såklart, men det är skönare för henne och inte bli störd av att vi kollar på tv eller pratar på kvällen.
Så på måndagen blev det lugnt, plockade lite här hemma och försökte få ordning på sakerna efter omöbleringen. Sen resten av veckan har det varit tidiga mornar med promenader tillsammans med mamma och Emilio eftersom mamma har varit barnvakt. Så fram och tillbaks till Strömtorp har det blivit en hel del =)
Har varit så jäkla varmt så man har ju svettats ihjäl, men jädrar vad mycket frisk luft vi har fått Frejabus och jag.
Mysigt med kusinmys också♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0