7:e juni - Grillkväll med barndomsvännerna

Igår var det grillkväll tillsammans med mina gamla barndomsvänner Karin, Elin, Emelie, Louie och Tessan och det vart en riktigt mysig lyckad kväll trots regn och en del åska =)
Jätte roligt att träffas och bara sitta och söla, timmarna bara flyger iväg och jag var inte hemma förrän 00.30.
Längsta gången jag varit ifrån Freja hittills, och gissa om jag saknade ihjäl mig efter henne♥
Saken blev ju inte bättre av att lilla söt Ebbe låg och slumrade så gott brevid oss hela tiden, då blev längtan bara ännu större. Men såklart väldigt roligt och komma iväg och bara umgås och ägna all sin tid åt vännerna =)
Tyvärr var inte resten av natten lika rolig, Freja har sovit jätte dåligt nu dom två senaste nätterna och bestämde sig för att vakna redan halv tre. Vägrade somna om så jag fick ta upp henne och söva henne i famnen, och även fast det var jobbigt och vakna efter två timmar så var jag ändå glad.. Hade ju saknat henne så under kvällen, så det var riktigt skönt att bara kunna sitta och krama om henne och pussa på henne =) hon har blivit en riktig mysbebis som gillar och ligga i famnen och mysa kortare stunder nu igen♥ underbart!
Men sen bestämde hon sig för att vakna igen, en timme efter att hon hade somnat äntligen.
Då var jag inte lika pigg, ujuj
Vilken natt, sen fortsatte det och hon vägrar verkligen somna själv i sin säng, vette tusan vad det är.. värmen? utvecklingsfas? tänder på g? jag har ingen aning.. synd om lillskrutta som inte har någon ro i kroppen.
Hoppas det vänder snart =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0