Aldrig mer

Säger bara en sak, ALDRIG mer tvättstugan när det är sånt här skitväder. Fy vilket helvete alltså, för det första har det ju kommit hur mycket snö som helst. Och såklart inte plogat nånstans då, så man fick ju börja morgonen med och plöja sig fram med vagnen utan frukost i magen. Rena rama träningspasset trots att det inte är långt bort till tvättstugan, sådär lagomt härligt. Sen när jag väl har packat ihop allt.. en stor jäkla blå, ikeakasse + en vanlig kasse och barnvagnen och kommer ut ifrån tvättstugan. Tror ni inte det kommer två jäkla bilar och ställer sig mitt på gångbanan som är mellan tvättstugan och vårat lägenhetshus. Så där kom man ju inte förbi, så det var bara och ta sitt pick och pack och knalla runt hela skiten, eller rättare sagt plöja.
Haha, man var ju inte direkt på strålande humör.

Men efter den skitstarten på morgonen så har jag iaf haft en underbar dag tillsammans med Freja =) Hon har varit på sitt allra bästa humör hela dagen, vi har haft en massa soffmys och hon har mer eller mindre smajlat, jollrat och nästintill skrattat hela tiden. Världens goaste unge♥
Och nyss inne på badrummet efter att jag hade duschat, så fick jag en massa härliga leenden när jag hade håret invirat i en handduk och stod och borstade tänderna. Haha man kan ju undra vad dom tänker egenligen..
Nu har iaf Freja däckat i soffan och det är bäst jag sätter lite fart med bakandet om det ska hinna bli något. Frejas faster Sandra kommer nämligen över på fika om ett tag =)
Sen får vi se vad resten av eftermiddagen/kvällen har att erbjuda.. känner på mig att det kommer bli en innehelg iaf, om vädret fortsätter såhär.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0