Ännu en vecka

som jag inte har bloggat, jag suger verkligen på att blogga nuförtiden.. lite tråkigt, men det finns ju en massa annat och göra hela tiden =)
Lillskrutta har ju blivit stor och vill helt plötsligt vara med överallt typ, hon vill inte längre ligga i famnen, spänner sig och vill sitta. Och när hon väl kommer upp så tittar hon sig omkring en snabbis och hittar sen fötterna och kröker ihop sig som en ostbåge för att komma fram till dom.. ser så sött ut♥
Känns som att det händer nya saker hela tiden och man hinner knappt med! Idag efter att Tessan och Moa hade varit här, så la jag henne på golvet under sitt babygym och skulle gå ut och göra iordning lite mat åt mig. Kommer tillbaks efter typ fem minuter och då ligger hon utanför gymmet? Hur fasiken gick det till? Hon måste ha rullat över på sidan några gånger för och ha hamnat så.. herregud vad full i skratt jag blev.
Får se om det händer fler gånger nu eller om det var en engångsförtelse.. annars blir det nog full rulle här snart om hon fattar hur hon ska rulla och ta sig åt olika håll =)
Helt otroligt vad dom lär sig saker fort!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0