Inte bara inte

Det är minsann inte bara det där med och sluta amma, tacka gode gud för att jag inte hade så mycket mjölk kvar innan jag bestämde mig för och sluta.
För nu jädrar är brösten sprängfyllda och ömmar/värker som bara den.
Har inte ammat alls på snart två dygn och det känns som en evighet, och lite ledsamt för jag tyckte det var jätte mysigt och ha den stunden för oss själva♥
Men det verkade som sagt som att mjölken sinade och Freja verkade inte bli mätt och fick äta med två timmars mellanrum eller mindre på slutet, plus att viktkurvan började plana ut. Så det kändes som det rätta.
Nu äter hon med god aptit och det går åtminstone 4 timmar mellan måltiderna, plus att hon verkar må bättre och är nöjdare/gladare =)
Så nu är det bara och vänta på att den ska försvinna helt så man kan bära Freja utan och göra tiotusen grimarser för att hon kommer emot brösten titt som tätt.. men en dag i taget!


Kommentarer
Emma

Usch ja visst är det hemskt! Jag slutade också tvärt och satan vad oooont. Men det går över efter några dagar som tur är :)

2011-05-11 @ 10:58:12
URL: http://emmatervo.blogg.se/
Tessan

Ajajaj jag vet hur det känns.. du kan testa att handmjölka ur litegrann bara för att lätta på det värsta trycket, så att du inte får mjölkstockning för det är inte kul! Puss o Kram <3

2011-05-11 @ 12:36:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0