Jobbig dag

Idag har det varit en riktigt tuff dag, och jag sitter med jordens största klump i magen känns det som.. vi har nämligen tvingats ta det jobbiga beslutet att avliva våran Thea.
Det funkade inte alls här hemma längre, hon mådde inte bra och blev mer och mer aggressiv och oberäknelig, vilket mest gick ut över mig och våran andra katt Elsa.
Och det är ju det sista vi vill utsätta våran lilla Freja för, så efter många om och men så fick det bli så.
Man känner sig som världens mest hemska människa som ska avgöra om någon annan ska få leva eller inte, men eftersom hon kissade inne och hade andra konstiga saker för sig och inte går ihop med varken andra katter eller barn så kände vi att det nog var det enda rätta för henne.

Dom senaste veckorna har hon mest legat och sovit och inte varit vidare intresserad av livet, men tiden innan det har hon iaf haft ett riktigt fint och mysigt liv tillsammans med oss♥ och det är det vi får ha med oss i minnet!
Och vi saknar ihjäl oss efter henne redan, och jag tycker jag hör henne titt som tätt. Jätte jobbigt.. men det känns förhoppningsvis bättre och bättre för varje dag som går.Kommentarer
Emma

Nämen fy, det här hade jag ingen aning om ju :( Va tråkigt! Men ni får komma ihåg alla fina minnen och tänka på att det blir bättre för er allihop.. Kram!

2011-05-03 @ 08:38:46
URL: http://emmatervo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0