11 november - Här var det dött minsann

Ujuj, man kan ju tro att den här bloggen har gått under.. eller rättare sagt har den väl mer eller mindre gjort det.
Har inte haft tid, motivation, lust eller ork till att blogga.
Livet går i ett helt enkelt =)
Freja växer så det knakar (för tillfället ligger hon här hemma fastklistrad på mammas eller pappas mage med feber och är allmänt liten och uschlig, lillhjärtat♥) men annars är det full rulle på den lilla huliganen.
Hon har hunnit bli 9månader och reser sig mot allt som går, och enligt henne är det i princip allt, väggar, minsta lilla leksak, stolar, bord, dörrar m.m. Sen har hon fått för sig att det bara är och slänga sig från det ena stället till det andra, som en apa typ. Men riktigt så lätt är det ju inte, och lilla mamma får jobba ihjäl sig med och hindra från onda fall. Så ni kan ju räkna ut att jag inte riktigt hinner med och sitta och blogga varje dag längre =)
Och i tisdags kröp hon ordentligt för första gången långt och flera gånger, men bara när hon är barbent. Annars glider det för mycket, har extremt hala golv här hemma också.
Och på tal om hem.. i slutet på december så flyttar vi till vårat nya hem =)=)
Vi ska nämligen bli husägare! ÄNTLIGEN kan man väl lugnt säga efter 4 års letande. Känns sååå skönt så ni anar inte, hihi
Men en lite komisk sak är ju att vi i princip inte har bott längre än 1 år i dom senaste lägenheterna.. sen har det varit flyttajm =) Förra året i slutet av november flyttade vi ju hit i väntan på lillskruttan, och året innan det så flyttade vi i december till trean.. jaa sen fortsätter det så.
Så vi hann alltså med 4 lägenheter innan vi äntligen hittade vårat hus!
Som vi längtar, har redan börjat packa några lådor.. hihi
Så nu har ni fått en liten uppdatering om vad som händer, förhoppningsvis hittar jag tillbaks till bloggsuget snart =) Måste ju föreviga allt som händer i huset sen, så hörs vi inte innan dess, lär vi garanterat höras då!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0