18:e november - Hjärtskärande om något

Usch vad det gör ont i mammahjärtat när man ska söva Freja som verkligen inte vill och som dessutom har börjat lida av separationsångest. Usch usch usch säger jag bara =(
Tog 40 minuter, och jag har sprungit fram och tillbaka x antal gånger och hon har vrålskrikigt och gråtit och snörvlat (hon är snorig som bara den idag och lite kinkig, så en eftersläng efter febern förra veckan antar jag). Så det är inga roliga tider här när det är dags och sova.
Hon har ju aldrig varit ett fan av att somna, hon har somnat som bäst på oss eller i famnen. Och efter hon fick feber och hade det i några dagar så förstördes ju sömnrutinerna rätt så rejält eftersom hon bara skulle ligga fastklistrad på min mage dag som natt.
Så nu är det ett helvete och få tillbaks rutinerna igen och få henne att somna i sin säng.
Men skam den som ger sig, trots att det värker i hjärtat.
Mysigast är det ju såklart att hon somnar i famnen och man bara lägger ner henne, men ju fortfarare hon kommer tillbaks till att sängen också är trygg. Desto bättre kommer det ju bli framöver med nattningen. Men det är inte lätt sen hon lärde sig och stå upp i sängen och krypa runt vill jag lova.
Och mysa kan man ju faktiskt göra en stund innan som vi gjorde tidigare och lägga över henne när hon börjar bli sovtrött, och inte böka runt trött.
Nee, usch säger jag bara, att det ska vara så jobbigt för dom små liven att somna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0