18:e november - Inte länge kvar

Till varken jul, flytt, nyår eller Frejas 1årsdag.
Tiden flyger verkligen iväg och jag har ingen aning om vart det här året egentligen har tagit vägen. Vet bara att varje dag tillsammans med Freja är underbar, och det är förmodligen därför som dagarna flyger iväg också.
Man frågar sig hela tiden, vad gjorde vi innan Freja kom? För ett liv utan henne finns liksom inte ens med på kartan, känns så långt borta.. fast att det egentligen inte alls var så långt borta. Eftersom vi bara har fått njutit av henne i 9 månader hittills♥ Men som sagt, dom 9 finaste månaderna i våra liv.
Varje dag, vecka händer det något nytt med Freja och det är helt otroligt och få vara med om den utveckligen och se henne växa upp och bli en liten mini människa.
Och att få vara en familj!
Det har som sagt varit ett riktigt händelserikt år, och än är det inte slut =)
Vi längtar som tokar och försöker planera inför flytten, eller mestadels jag som förmodligen tjatar hål i huvudet på allt och alla i min närhet om huset och vad vi ska göra m.m.. haha
Daniel kommer vara trött på renoveringen innan vi ens har börjat, tack vare att jag velar fram och tillbaka så.
Men det känns så underbart att äntligen är det våran tur, vi är sist som vanligt.
Vi som har tjatat om sakerna längst får vänta till sist =) så var det med Frejabus med, som vi hade väntat, längtat, hoppats och sen när alla andra hade fått sina kottar så fick vi äntligen våran♥ Där ser man att man verkligen inte kan påverka allt själv, mycket har nog med ödet och göra.
Eller rätt tillfälle i livet.
Och det här året har helt enkelt varit vårat år♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0