21:a november - Gårdagen

Gårdagen spenderade jag på jobbet, för första gången på nästan 1 år. Kändes skönt och vara tillbaka och äntligen ha varit där, som jag har haft ångest över att jag inte har kommit in och hälsat på.
Det vart en riktig lång dag och det var första gången jag var borta ifrån Frejabus så länge, hela 11 timmar.
Men hon hade ju pappamys, och faster och farfarJanmys en stund på kvällen medans Daniel var iväg och tränade. Så henne gick det ingen nöd på=)
Mig var det värre med, fick huvudvärk efter halva arbetspasset och mot slutet var det så jobbigt att jag bara ville gå och lägga mig. Men jag bet ihop och sa inte ett knyst på hela vägen hem typ, allt för och hålla spyorna borta.
För är det någon som hatar ochh spy så är det jag, gör ALLT för och hålla spyorna borta.
Men när jag väl kom hem så gick det inte och hindra dom längre, usch säger jag bara. Blir så uschlig när jag har spytt, tycker så synd om mig själv så ni vet inte. Så det var bara att klä av sig och hoppa i sängen och hoppas på att huvudvärken skulle bli bättre eftersom Daniel skulle iväg och jobba idag och jag skulle ha Freja under natten om hon vaknade.
Som tur var gick den värsta huvudvärken över efter några timmars sömn, men jag känner fortfarande av den nu. Så ska försöka sova en stund till när Frejabus vill sova igen. Vi har ju fått en morgonpigg liten tjej med ett redigt humör, så henne kan man minsann inte bestämma över♥ Så det är bara att vänta ut henne, haha
Men trots att jag mådde så skit så var det iaf roligt och ha gjort sitt första arbetspass. Hoppas jag blir uppbokad lite mer helger nu, för jag ska ju inte gå tillbaks ifrån mammaledigheten förrän i maj så =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0