16:e oktober - Helgen

Den här helgen har sprungit iväg som alla andra helger nuförtiden, man proppar helgerna så fulla med saker att göra att man inte ens kommer ihåg allt man har gjort =) Galet, men det gäller och vara effektiva och hinna med så mycket familjemys som möjligt!
I fredags så var vi till bvc, jag och Frejabus. Hon hade minsann växt, hela 3,5cm på längden och 900gram på 2 månader typ. Inte illa, så nu är hon 71,5cm lång och väger 8270g =) hon börjar bli riktigt stor nu våran tjej♥ och på tal om det så har hon börjat bli en liten huligan, hon är överallt. Försöker krypa ordentligt, reser sig mot precis ALLT! =) och är allmänt livlig, så ni kan ju tro att vi har och göra här hemma nu. Inte en lugn stund, superkelsjuk och vill inte vara själv alls.. mysis! Hon har hamnat i en ordentlig utvecklingsfas, och har gått och blivit lite mammig också.
Otroligt vad mycket underbart man får vara med om♥ men skrämmande vad fort det går, snart går hon väl som kusinvitamin, hihi
Kommer bli full rulle på jul iaf =) längtar som en tok dit.
Men nu kom jag av mig, haha
Hursomhelst, så mötte jag upp Louie i fredags som kom hem ifrån Gotland över helgen och åkte in till Tessan tillsammans med Emelie. Där var det tjejmys i Tessans fina hus, och så en massa gott fika såklart =) Efter det mötte jag upp Daniel och Frejabus för och åka hem till Strömtorp och äta räkmackor. En riktig mumsdag!
På lördagen så gick vi upp tidigt, jag var ute och sprang en sväng och åkte upp till Strömtorp med Freja för och träffa kusin Stina lite innan vi skulle på Nisses 1årskalas.
Vi vart tyvärr inte så långvariga på kalaset eftersom Freja inte hade sovit ordentligt och var lite kinkisfis och praktiskt taget såg i kors på slutet, så jag lurade med Daniel ut på en långpromenad =) och det vart såklart världens blåsväder. Freja fick sig ju en ordentlig tupplur iaf!
Och efter det var vi i Strömtorp resten av kvällen, och släkten annorlunda hade träff, haha
Det var Daniel, jag, Freja, Mamma, Pappa, Jessa, Magnus, Moster, Bosse, Stina, Sandra, Andreas, Emilio, Mormor och Morfar =) Så fullt med folk och så en massa pizza, ni kan ju gissa om det blir kaos.-  Har alla fått vad dom ska ha, dricka, sittplatser.. mm =)
Men supermysigt, och jätte roligt att vi träffas såfort moster och dom kommer hem! =) Bara Camilla som fattades eftersom hon var på jobbet.
Och den här söndagen har gått åt till att städa, vi gjorde ett ryck och passade på medans Freja var ute på promenad med faster =) Annars har det varit en massa bus och mys, och nu sover huliganen och vi har bänkat oss i soffan och ska moffa godis, idag igen.
Tur det är vardag imorgon och tillbaks till rutinerna.
Det tar på krafterna och vara i farten hela tiden, och det märks för pensionärerna har gått och lagt sig vid tio varje dag fast det har varit helg.. haha
Nu vart det jätte långt, men bättre det än ingenting =)

11:e oktober - Liten har blivit stor

Jag hinner inte med, bloggen har verkligen hamnat efter på sista tiden och det är inte direkt så att jag har saknat och bloggat.. nästan så jag funderar på att sluta blogga här, men det återstår och se!
Hursomhelst så har våran lilla Frejabus gått och blivit jätte stor, och då menar jag inte jätte tjock (visst har hon lagt på sig några härliga hullkilon, men hon är ju ingen sumobrottare direkt) men hon har blivit hela 8 månader och igår när jag kom in till henne så stod hon upp i sängen!! Stora tjejen minsann =)
Men det är inte bara roligt med alla dessa nya saker och konster dom lär sig, eftersom det nu kommer drullas en del och bli en del blåmärken och fall, och hönsmamma som jag är så kan jag ju inte låta bli att oroa mig.
Men JÄTTE roligt att det går framåt, och hon är så rackarns nöjd när hon står där och  man kommer in och ska ta upp henne.. sötnöt♥
Förut när jag försökte söva henne så fick jag mig en hel drös med skratt, för varje ång hon skulle ställa sig upp så skulle hon böja sig ner för och få med snuttefilten. Och det så såg sött ut, hon gav sig inte heller. Även fast hon inte lyckades få med sig den upp en enda gång.. haha =)
Världens charmigaste tjej, jag smälter♥
Annars då, jo igår så var jag ute och sprang uppe i råbäck igår igen. Och jag kom runt igen, trots att jag inte trodde det eftersom jag hade varit ute på långpromenad tidigare under dagen och det brände rätt så bra i benen.
Men det gick =)=) Och idag beställde jag lite träningskläder, så jag får upp motivationen ännu mer, för nu ska dom där trivselvalkarna bort! PUNKT SLUT! =)

5:e oktober - Det du

Idag tog jag ett bett i det sura äpplet minsann, och gav mig ut och sprang.
Jaa, ni läste rätt =)
Och det kan jag ju säga, det har jag inte gjort frivilligt en enda gång sen skoltiden, inte ens då gjorde jag det frivilligt.. haha Så jag känner mig måttligt stolt måste jag säga. Även om det bara var 2,6km
Så sprang jag iaf hela biten, gick bara några meter i början för att släppa förbi en annan joggare =)
Och sen var jag död, men nu känns det okej igen. Så det får det bli fler gånger, härligt när man känner så!
Det kändes inte alls lika jobbigt som jag kom ihåg att det var ifrån skoltiden, då tyckte jag det var pest och pina för varje meter som gick och det kändes som att lungorna skulle spricka då. Nu flöt det på på ett annat sätt, och jag undrar om det inte har och göra med att jag andas på ett annat sätt nu än då. Efter förlossningen, för då var man ju tvungen och andas ordentligt genom värkarna och nu kändes det iaf enklare med andningen och det kändes inte som att jag skulle dö under tiden jag sprang. Mer efter, haha
Och jag är ju tiotusen gånger mer otränad nu än vad jag var på den tiden.
Men jag vet inte, eller så har jag väl fått ett mer tamefan i mig sen jag födde barn =)
Nu gäller det bara att hålla i så att dom där jäkla extra kilona försvinner någongång, för dom har ju inte försvunnit av sig själv hittills, så det är nog inge idé och sitta och hoppas på det längre.. haha
RSS 2.0