11:e oktober - Liten har blivit stor

Jag hinner inte med, bloggen har verkligen hamnat efter på sista tiden och det är inte direkt så att jag har saknat och bloggat.. nästan så jag funderar på att sluta blogga här, men det återstår och se!
Hursomhelst så har våran lilla Frejabus gått och blivit jätte stor, och då menar jag inte jätte tjock (visst har hon lagt på sig några härliga hullkilon, men hon är ju ingen sumobrottare direkt) men hon har blivit hela 8 månader och igår när jag kom in till henne så stod hon upp i sängen!! Stora tjejen minsann =)
Men det är inte bara roligt med alla dessa nya saker och konster dom lär sig, eftersom det nu kommer drullas en del och bli en del blåmärken och fall, och hönsmamma som jag är så kan jag ju inte låta bli att oroa mig.
Men JÄTTE roligt att det går framåt, och hon är så rackarns nöjd när hon står där och  man kommer in och ska ta upp henne.. sötnöt♥
Förut när jag försökte söva henne så fick jag mig en hel drös med skratt, för varje ång hon skulle ställa sig upp så skulle hon böja sig ner för och få med snuttefilten. Och det så såg sött ut, hon gav sig inte heller. Även fast hon inte lyckades få med sig den upp en enda gång.. haha =)
Världens charmigaste tjej, jag smälter♥
Annars då, jo igår så var jag ute och sprang uppe i råbäck igår igen. Och jag kom runt igen, trots att jag inte trodde det eftersom jag hade varit ute på långpromenad tidigare under dagen och det brände rätt så bra i benen.
Men det gick =)=) Och idag beställde jag lite träningskläder, så jag får upp motivationen ännu mer, för nu ska dom där trivselvalkarna bort! PUNKT SLUT! =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0