13:e september - Hösten är här

Nu har jag varit dålig med bloggandet igen, men dagarna springer iväg som vanligt och nu är vi tillbaks i vardagen =)
Daniel har börjat jobba och Frejabus och jag är hemma själva.
Tror lillskruttan saknar sin pappa för igårmorse när jag bärde över henne till våran säng så började hon åla runt och leta under täcket, och babblade som bara den♥ men ingen pappa där inte, så söt!
Och imorse när jag försökte söva om henne så satt hon mest och lyssnade efter alla ljud som pappa gjorde utanför dörren, och blev överlycklig när han kom in och gav oss en varsin puss innan han skulle åka till jobbet.
Inte lätt när hon har blivit van vid att ha honom hemma hela tiden.. men det har varit 4 toppen veckor tillsammans med hela familjen♥
Samtidigt är det väldigt skönt att man kommer tillbaks till vardagen och lite mer rutiner, och då menar jag mina egna rutiner =) för Frejas rutiner har man ju hållt på så gott det har gått under tiden iaf.
Men mina promenader blev visst bortglömda under tiden Daniel var hemma, så igår tog jag tag i det igen. Och sen när Frejabus vaknar till så ska jag klä på mig regnkläderna igen och bädda ner henne i vagnen och ta mig en vända i stormen. Hoppas vi inte blåser bort bara!
Annars har helgen gått i ett som sagt, i fredags så åkte vi in till Kristinehamn och spelade bowling tillsammans med pappa, familjen Åberg/Heikkilä och Kevin och Julia. Barnen var med och det gick jätte bra =) bowlingen gick väl sisådär, får väl helt enkelt öva lite mer.. haha Och kvällen spenderades här hemma med familjen Åberg/Heikkilä framför idol och filmmys.
Lördagen spenderades ute en del, Freja och jag var och kollade när morbror spelade fotboll.
Sen var det hemmamys som gällde resten av dagen.
Söndagen spenderades en stund uppe i Strömtorp, och även den kvällen bestod av hemmamys med tacos och godis framför tvn med Daniel♥
Och igår tog jag en promenad tillsammans med Tove och Nisse på fm och sen var vi hemma hos familjen Åberg/Heikkilä nästan hela dagen, och busade med Emilio =)
Så dagarna knallar på rätt så bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0