27:e september - Flitigt värre

Herregud vad mycket man hinner med ibland, andra dagen i rad som jag är supereffektiv =)
Började dagen med att vakna vid 5 tiden då Frejabus inte längre ville sova. Så Daniel hämtade in henne till oss där hon låg och bökade runt och myste korta stunder♥
Sen var det bara att pallra sig upp, leka ett tag, fixa mat och sen söva henne igen.
Efter det tog jag en dusch, med en riktig gnällspik till tjej i gåstolen, så det blev en riktig snabbdusch minsann och det är inte ofta! haha
Sen klädde vi på oss och tog en vända till coop, handlade lite till lunchen och bakningen. Sen hem igen, sätta igång och förbereda maten, och baka samtidigt. Som tur var somnade Frejabus en stund, så man fick lite gjort.
Sen kom bror och Emilio förbi på mat, och Camilla efter en stund. Sen bjöds det på fika, och kusinerna härjade loss som vanligt =) Ser alltid ut som ett bombnedslag efter dom har varit i farten.. men tur att det går fort att röja undan.
Nu sover Frejabus igen, det tar på krafterna och hänga med i mitt tempo, och jag har precis röjt undan det mesta i köket och ska ta ett varv med dammsugaren. Väntar bara på att hon ska somna till ordentligt =)
Sen kommer tjejerna över på fika, en myspys dag med andra ord!
Har fått griller i huvudet om att flytta Frejas rum till det stora pysselrummet som ligger brevid vardagsrummet, och dom tankarna växer sig bara större och större. Så innan veckan är över kommer det förmodligen bli så. För hennes rum är allt i minsta laget, och det ska ju trots allt få plats med en hel del mer saker där inne. Plus att det är skönt och ha henne i närheten sen när hon börjar leka mer på sitt rum, för i dagsläget är vi bara i hennes rum innan hon ska sova eller byta om. Så varför inte?
Oj nu vart det jätte långt också, men det gick av bara farten =)
Nu ska jag fortsätta fixa, medans lusten ändå finns där!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0